Ervaringen

Anniek (42); dank voor de sessies waarnaar ik elke keer weer uitkeek, om te ontdekken, te verwerken en te leren. Elke keer weer reed ik terug naar huis met een vervuld hart. Dat is niet in waarde uit te drukken.

Bernice (24); ik kwam heel snel tot de kern van mijn probleem met deze therapie. Ik heb het vertrouwen weer in mezelf teruggekregen. Ik ben gaan inzien hoe het heeft kunnen gebeuren. Met dit inzicht zal het mij niet snel weer overkomen.

Jan (44); het vertrouwen in mezelf, mijn levenssituatie en in anderen heb ik weer teruggekregen. Ik ben me veel bewuster geworden van wie ik ben en mag zijn…. We hebben op verschillende manieren gewerkt en in diepere lagen waardoor we snel tot de kern mijn probleem kwamen.

Sofie (42) & Christiaan (48); al tijden liep het niet lekker in onze relatie. Te veel meningsverschillen en ruzies. Het leek erop dat we elkaar waren kwijtgeraakt. Samen met Jeanette hebben we gekeken naar onze communicatiepatronen en heel veel is duidelijk geworden voor ons. We hebben eigenlijk “goed” leren praten en luisteren naar elkaar. We hebben handvaten gekregen om het zelf verder op te kunnen pakken. Heel blij dat we dit hebben gedaan. Er is weer tijd en ruimte voor elkaar en weer plezier. Fijn dat er een deskundig en objectief iemand meekijkt waar de schoen wringt. Af en toe was het behoorlijk confronterend. Jeanette is duidelijk en geeft eerlijke feedback. Dank voor je hulp, misschien komen we nog eens voor een “onderhoudsgesprek”, maar hopelijk niet!

Thirza (14); ik zat helemaal niet lekker in mijn vel, ik haalde slechte cijfers en het leek wel of iedereen vrolijk was behalve ik. Eigenlijk was ik best depri. Door de therapie kwam ik er achter dat ik nog met de dood van mijn vader zat. Dit had ik eigenlijk zelf niet zo door. Door middel van tekenen, praten en opstellingen heb ik het opnieuw een plekje gegeven. Ik vond het best leuk om heen te gaan en de tijd ging snel voorbij. Ik voel me nu veel vrolijker en kan me beter concentreren.

Tineke (35); ik ben in 4 maanden uit mijn burn-out gekomen. Ik heb enorm veel zelfinzicht gekregen en ben veel verbanden gaan zien. Ik wist niet dat gebeurtenissen uit het verleden zo ontzettend van invloed kunnen zijn op je dagelijkse leven. Met praten alleen kwam ik er niet. Deze vorm van therapie heeft mij enorm geholpen. Jeanette laat je op een positieve en confronterende manier jezelf zien en dit op hele verrassende manieren.

Sander (38); de therapie heb ik als heel prettig ervaren. Jeanette stelt de juiste dingen aan de kaak en ik heb het gevoel dat ze niets raar vindt. Iedere keer weer verliep de sessie anders als dat ik gedacht had. Ze speelt in op wat er zich op dat moment voordoet zonder het doel uit het oog te verliezen. Op een creatieve manier heb ik in korte tijd veel inzicht gekregen in mezelf. Ik zit heel veel in het denken en kan er nu op vertrouwen dat ik mijn gevoel ook in beslissingen mee kan nemen. Ik ben veel meer in balans en voel me ook veel rustiger van binnen.

Minke (56); wat was de afgelopen winter een moeilijk seizoen! Ik zat met zoveel knopen in m’n maag en kwam er alleen niet meer uit. Via via hoorde ik over Ja! Therapie & Coaching. Het was een sprong in het diepe, maar het kon niet anders meer. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij Jeanette. Haar aanpak, kennis en kunde hebben mij er weer bovenop geholpen! Zelfs hypnotherapie, waar ik altijd zo bang voor was, is dankzij haar intensieve begeleiding volkomen goed gegaan. Ik heb veel verwerkt en achter me gelaten en ga nu met een gerust hart verder.

Miranda (21); zoveel emoties die er nog bij me vast zaten, kwam bij momenten waarbij ik niet had verwacht dat dit nog zou meeslepen in deze tijd van nu. Alles komt vrij tijdens de regressietherapie. Voor mij is dit de beste methode om los te komen van problemen waar ik tegen aan liep. Wat een impact heeft dit op mij gehad. Jeanette ik ben blij dat ik naar jou toe ben gegaan, voelde me gelijk vertrouwd en hoefde me voor niks te schamen, je hebt mij geholpen bij de dingen waar ik tegenaan liep. Bedankt!

Claartje (54); ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel. Dat het vanuit mijn jeugd kwam daar was ik al wel achter. Eigenlijk paste ik mij steeds aan naar mijn omgeving. Bang om afgewezen te worden blijkt nu. Ik liep hierdoor op verschillende vlakken vast. In vriendschappen, in de relatie en op het werk. Doordat ik steeds deed waarvan ik dacht dat dat van mij verwacht werd stond ik niet genoeg stil bij wat ik nu eigenlijk zelf wilde. Laat staan dat ik dat kon voelen. Nadat ik een aantal sessies had gehad werd ik me bewust van mijn hele patroon. Lichamelijk zat ik ook al enige tijd niet lekker in mijn vel. Veel last van angst- en paniekstoornissen. Na 5 sessies en een intakegesprek voelde ik me een stuk krachtiger, ik mag er weer zijn en voel een power in mij die ik lange tijd heb weggestopt. Dat is wel een belangrijk stuk van mijzelf wat ik heb weggestopt. Ik heb mezelf beloofd dat niet meer te doen, dan vinden anderen mij maar minder aardig. Mijn angst heeft gelukkig weer normale proporties aangenomen.

Loes (58); best spannend vond ik het, want wat kom je tegen? Nou eigenlijk niets wat ik nog niet wist. Dus het voelt ook al heel normaal. Maar nu snap ik wel waarom er hele belangrijke dingen zijn die ik NIET heb onthouden. Ik wilde op bepaalde momenten mijn eigen waarheid geloven gewoon om te overleven. Dat kon daar op dat moment ook niet anders. De waarheid was te confronterend. Heel veel angst die ik ervoer was rechtstreeks van mijn vader. Hij was overal bang voor en bracht dat over op mij. Dat te weten maakt nog niet dat je er ook mee om kunt gaan. Door de sessies ben ik me hier heel goed bewust van geworden. Mijn fundering voelt steviger. Ik voel nu veel meer wie ik zelf ben in plaats van wat mijn ouders mij hebben doen laten geloven wie ik ben………

Janine (15); ik moest steeds maar denken aan een hele nare gebeurtenis uit het verleden. Het bepaalde eigenlijk mijn hele dag. Stapje voor stapje hebben we er aan gewerkt, met tekenen en opstellingen en ook heb ik een keer een “klassieke regressiesessie gedaan”. Waar ik jarenlang mee rondliep kwam er eindelijk uit. Ik voel me weer goed en hoef er helemaal niet meer aan te denken.

Tom (28); helemaal klaar was ik met de gesprekstherapie. Ik had het idee dat ik het over een andere boeg moest gooien. Dus gestart met een proces bij JA! Therapie. Werkelijk, we kwamen nu echt ergens. Dat was ook wel confronterend zeg. Heel snel kwamen we tot de kern. Waar ik jarenlang niet doorheen kwam met alleen praten, was nu in een paar sessies al duidelijk. Ik ben blij, het voelt als een enorme opluchting.

De namen zijn in verband met privacy gefingeerd.

 

5 Tips om niet in een dip te raken…..

5 Tips om niet in een dip te raken…..

Depressie en compensatie

Depressie en compensatie

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?