Coaching

Je hebt het gevoel vast te lopen en of niet het maximale uit jezelf te halen, op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling/bewustwording en/of professionele ontwikkeling. Ik ga samen met jou kijken naar doelen die je jezelf wilt stellen en ik ondersteun je bij het verkrijgen van inzichten.

Wat wil je bereiken en wat heb je daarvoor nodig, of wat heb je daarbij vooral niet nodig! Denk hierbij aan beperkende overtuigingen waar jij je niet altijd bewust van bent. Ik fungeer als spiegel en je gaat inzicht in je eigen proces ervaren. Samen proberen we gedrag en beschikbare vaardigheden om te buigen naar een doelgerichte en positieve drive waarmee je het gevoel hebt vooruit te komen en (meer) in je kracht te staan. Dit heeft tot doel dat je meer ruimte en vrijheid gaat ervaren waardoor je beter in staat bent je eigen weg te volgen en keuzes te maken.

Coaching is geen therapie, we blijven met coaching wat meer aan de oppervlakte. Het kan wel zijn dat we tijdens het coachingstraject vaststellen dat een therapeutische sessie wenselijk is om dieperliggende overtuigingen of beperkende structuren te ontwortelen. Dit zou dan door middel van regressietherapie kunnen of een andere vorm van therapie.

Bedrijfsmatig

Bovenstaande geldt voor persoonlijke/individuele trajecten, zowel particulier als bedrijfsmatig, ook kan er vanuit het bedrijf behoefte zijn aan een schakel om “ruis” van de lijn te halen en te leren communiceren op een lijn of om er samen uit te komen, waardoor interne communicatiestromen beter lopen.

5 Tips om niet in een dip te raken…..

5 Tips om niet in een dip te raken…..

Depressie en compensatie

Depressie en compensatie

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?